Placeholder Image

Litteken Fysiotherapie

Dé (1-daagse) opleiding voor Scar Management & het behandelen van littekenweefsel voor fysiotherapeuten. We behandelen de de achtergronden waarom littekens naast het esthetische ook problemen aan het houdings-en bewegingsapparaat veroorzaken. Onze docenten laten aan de hand van echte patiënten zien hoe de Litteken Fysiotherapie werkt. Vervolgens wordt er veel praktisch geoefend met echte patiënten. Litteken Fysiotherapie biedt nieuwe behandelmogelijkheden voor therapie, bij zowel goede begeleiding van het het genezingsproces als behandeling van oudere littekens.

In de vernieuwde opleiding wordt dieper ingegaan op wetenschappelijke evidentie en de invloed van mechanische krachten op myofasciale structuren. Deze inzichten worden vertaald naar myofasciale testen (EasyTesting) en tapetechnieken (EasyTaping,) myofasciale sturing en mechanische beïnvloeding van gewrichten met een nog beter behandelresultaat!

Na registratie op onze FP Academy ontvang je een autorisatiemail. Voeg het e-mailadres [email protected] toe aan je lijst met contactpersonen. Heb je deze niet ontvangen, check dan even je spam of ongewenste post. Is je mail na 15 minuten nog niet binnen, neem dan contact met ons op via [email protected]