Placeholder Image

Perfect Pilates Pro Level 2

4xT Pilates Pro Level 2 is het ADVANCED therapeutisch pilates educatieprogramma met meer dan 4000 gecertificeerde professionals.

De originele oefeningen van Joseph Pilates zijn aangepast naar de nieuwste inzichten in ArthroMyoFasciale Therapie en fysiotherapie. Gebaseerd op 30 jaar ervaring in fysiotherapie en fitness.

Level 2 is een geavanceerd stapsgewijs onderwijsprogramma. We combineren basisoefeningen met meer uitdagende oefeningen voor body alignment en athletic core exercises.

Studiemateriaal
Tijdens de opleiding maken wij gebruik van het boek RugFit, Karl Noten. Dit boek dien je zelf aan te schaffen. ISBN10 9079196002, ISBN13 9789079196005. Dit boek kun je o.a. aanschaffen bij de cursuslocatie of online via onze webshop of bol.com.

Afsluiting
De opleiding wordt de 2e cursusdag afgesloten met een praktijktoets. Bij 100% aanwezigheid en het behalen van een voldoende voor de praktijktoets volgt afgifte van het branche-erkende diploma Perfect Pilates Trainer II.

Na registratie op onze FP Academy ontvang je een authorisatiemail. Heb je deze niet ontvangen, check dan even je spam of ongewenste post. Is je mail na 15 minuten nog niet binnen, neem dan contact met ons op via [email protected]